Πως να ερθετε

Οδηγίες για

Καλώς ήρθατε | Athens Morum City Apartments

Αθήνα

Η Αθήνα που πήρε το όνομά της από την προστάτιδά της θεά Αθηνά, είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας και εκεί όπου χτυπά η καρδιά της χώρας. Η μακραίωνη ιστορία της που μας γυρνά αιώνες πίσω, είναι τώρα μπροστά σας για να την ανακαλύψετε και να θαυμάσετε τα ανεξίτηλα σημάδια του παρελθόντος.

Ο απόηχος της καθημερινότητας των αρχαίων Ελλήνων αντικατοπτρίζεται στα απομεινάρια του αρχαίου πολιτισμού που δημιουργούν έντονα συναισθήματα σε όποιον τα αντικρίσει. Ξεκινήστε την ημέρα σας με σημείο έναρξης το Athens Morum City Apartments και κατευθυνθείτε στην καρδιά της Αθήνας, έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο παρελθόν και να βιώσετε συναισθήματα που θα αγγίξουν την καρδιά σας.

Αξιοθέατα | Athens Morum City Apartments

Αξιοθέατα

Το Athens Morum City Apartments Formionos αποτελεί την ιδανική βάση για τη διαμονή σας στην Αθήνα. Η πρόσβαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι πολύ εύκολη καθώς τα διαμερίσματα βρίσκονται μόλις 100 μέτρα από τη στάση λεωφορείου και μέσα σε 10 λεπτά μπορείτε να βρεθείτε στην Πλατεία Συντάγματος και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης.

Τα σημαντικότερα μνημεία του παρελθόντος θα βρίσκονται μπροστά σας σε λίγα μόλις λεπτά. Θαυμάστε τον Παρθενώνα και τον ναό του Ολυμπίου Διός, περιπλανηθείτε στα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της Πλάκας, εξερευνήστε την Αρχαία Αγορά και το Μοναστηράκι, ανεβείτε στον λόφο του Λυκαβηττού και αφήστε την απαράμιλλη θέα να σας μαγέψει. Όλος ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας, αφήστε τον να σας παρασύρει.